Skola möter vetenskap – ett projekt för att öka vetenskaplig förståelse och förmåga

Skapad:

2016-05-16

Senast uppdaterad:

2022-12-20

Projektet Skola möter vetenskap syftar till att öka ungdomars vetenskapliga förståelse och förmåga genom att utveckla nya former av möten mellan elever, lärare och forskare i skolan. Projektet har drivits av Forskningsnätet Skåne och Vetenskap & Allmänhet åren 2012–2015.

En kortare beskrivning av hela projektet och dess resultat finns i den sammanfattande rapporten Skola möter vetenskap – ett projekt för att öka vetenskaplig förståelse och förmåga (VA-rapport 2015:4).

VA-rapport 2015:4


Författare: Karin Larsdotter, Vetenskap & Allmänhet

Publicerad: Maj 2015

Antal sidor: 16

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *