Lärare, tyck till! Vad för material om jordhälsa behövs?

Skapad:

2024-05-08

Senast uppdaterad:

2024-06-18

Hälsosamma jordar förser oss med många livsnödvändiga ekosystemtjänster. Jorden renar och absorberar vatten vilket minskar risken för översvämning och torka. Den producerar också mat, biomassa och binder stora mängder kol. Genom sin förmåga att både agera kolsänka och absorbera vatten spelar jorden en viktig funktion för att reglera klimatet.

EU satsar stort för att öka kunskapen om jorden och markens roll i en hållbar omställning. Vi på Vetenskap & Allmänhet är partner i EU-projektet LOESS där vi behöver din hjälp som lärare och utbildare för att samskapa nya lärresurer.

Som ett led i detta arbete behöver vi förstå vad ni behöver eller saknar för er undervisning. Ta möjligheten att vara med och svara på en enkät nedan. Vi vore tacksamma om du blir en av alla lärare i över 15 länder som ger din syn ur ett svenskt perspektiv.

Vi skulle vilja in era svar innan 12 juli.

STORT TACK FÖR ER MEDVERKAN!

Håll gärna koll i Vetenskap & Allmänhets sociala mediekanaler och nyhetsbrev för uppdateringar om projektet! Har du frågor och funderingar kontakta projketledaren Maria Jacobson.

Kommande arrangemang


Nyheter från Vetenskap & Allmänhet

Vetenskap & Allmänhets projekt


https://twitter.com/vetenskapoallm

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Maria Jacobson

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *