EU-Citizen.Science: lansering och online-event 27 oktober

Skapad:

2021-10-19

Senast uppdaterad:

2022-05-15

Gratis online-event i samband med lanseringen av EU-citizen.science den 27 oktober.

Den 27 oktober lanseras den slutliga versionen av EU-Citizen.Science – den europeiska portalen för medborgarforskning. Vid online-eventet presenteras de senaste funktionerna, med särskilt fokus på portalens nya kurser och utbildningar. Var med och forska du också!

Medborgarforskning (citizen science) handlar om att forskare och allmänheten hjälps åt för att ta fram ny kunskap. EU-Citizen.Science är en europeisk portal som innehåller allt du behöver kring medborgarforskning – oavsett om du är expert eller nybörjare. Portalen har tagit tre år att utveckla och innehåller mängder av forskningsprojekt att delta i, kurser och utbildningar om medborgarforskning, forum för nätverkande och diskussioner, och mycket mer. 

Den 27 oktober klockan 11:00 lanseras den slutliga versionen av portalen vid ett gratis online-event. Bland annat kommer ett antal nya kurser och utbildningar att presenteras. Välkommen att vara med och forska, du också! 

För mer information och registrering till lanseringen den 27 oktober, se VAs kalendarium

Läs mer om VAs medverkan i EU-Citizen.Science-projektet här.

Kommande arrangemang


Nyheter från Vetenskap & Allmänhet

Vetenskap & Allmänhets projektKontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *