VA-dagen – Kick-off för Vetenskap & Allmänhet

Skapad:

2003-02-07

Senast uppdaterad:

2022-01-10

Sammanfattning av VA-dagen den 15 november 2002 på Fryshuset i Stockholm

Den ideella föreningen Vetenskap & Allmänhet, VA anordnade en dag med temat Samtal mellan folk och forskare – behövs det? på ungdomsstället Fryshuset i Stockholm. Runt 200 människor samlades för att under fredagseftermiddagen ta del av en rad programpunkter: vetenskapsteater, föredrag om vetenskap och samhälle, paneldebatt om ungdomar och vetenskap, presentation av en ungdomsstudie, diskussion om forskning och etik samt framtidsvisioner. Dessutom fanns tillfälle att ta del av de VA-rapporter som tagits fram och de som ville kunde undersöka Interaktiva Institutets skapelse Organism som spelade musik vid beröring.

Sammanfattning (Word-dokument)

Kommande arrangemang


Nyheter från Vetenskap & Allmänhet

Vetenskap & Allmänhets projektKontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *