VA gästar podd om humaniora

Skapad:

2023-02-11

Senast uppdaterad:

2023-02-13

VA:s utredare Gustav Bohlin gästade den nystartade podden ”Ett hum om” och pratade om förtroende, forskning och humaniora med avstamp i vår rapport Varför så dålig hum om humaniora.

”Ett Hum Om” är en podd där det diskuteras högt och lågt om humaniora och samhället. Tanken är att ge dig som lyssnar Ett Hum Om en rad olika ämnen som rör de humanistiska vetenskaperna. Podcasten ges ut av organisationen Humarena och kan lyssnas på där poddar finns.

I tredje avsnittet ”Ett hum om förtroende” pratar Elsa Hellqvist och Hjalmar Paulsson Rokke med VAs utredare Gustav Bohlin både om varför folk i allmänhet har så dålig hum om humaniora och om medborgarforskning.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *