Från oss alla, till er alla: Finalen i Forskar Grand Prix 2018!

Skapad:

2018-12-14

Senast uppdaterad:

2023-11-08

Någon måste skämta aprillo? Nej, det är sant! På julafton den 24 december kl. 15.30 visas finalen av ‪Forskar Grand Prix i Kunskapskanalen. Då kan hela familjen tindra med ögonen framför teven, och fascineras av ny, spännande forskning! Splendido – magnifico!

Foto: Erik Cronberg och Brett Jordan from Pexels https://www.pexels.com/photo/christmas-christmas-lights-christmas-tree-clock-911070/

Programmet och alla forskarpresentationer finns även tillgängliga på urplay.se.

Finalen ägde rum den 27 november 2018 på danspalatset Nalen i Stockholm. Sju forskare tävlade om vem som gjorde den bästa presentationen av sin forskning. Publiken – i lokalen och framför livesändningen – röstade tillsammans med en jury fram vinnaren. Juryn bestod av Patrik Hadenius, vd Utgivarna, Katrin Sundberg, skådespelare och regissör, och Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi. Konferencier: Måns Nilsson, komiker och programledare.

Läs mer om finalen och vinnaren.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *