Forum för Forskningskommunikation 2023: AI och jag – framtidens forskningskommunikation

Tid

28 november 2023, kl. 10:00–17:00

Plats

7A Odenplan
Norrtullsgatan 6, Stockholm
Lägg till i kalender: iCal

Kategori

Aldrig förr har väl så många pratat så mycket om AI. Vad innebär den snabba tekniska utvecklingen för forskningskommunikation? Hur påverkas din roll som kommunikatör? Välkommen till årets Forum för Forskningskommunikation!

Årets konferens arrangeras tisdagen den 28 november 2023 i Stockholm. Välkommen till en heldag med inspiration, diskussion och nätverkande! Programmet i sin helhet finns här.

Konferensen är fullbokad, men det går även att följa kostnadsfritt online. Anmäl här för att delta digitalt.

Väntelista för att delta på plats
Önskar du stå på väntelista för att delta på plats, vänligen skicka ett mejl till [email protected] med dina kontaktuppgifter. Vi återkommer till dig om en plats blir ledig. Deltagaravgift: 900 kr exkl moms.

Mer information om FFF 2023?

Vill du veta mer om konferensen, läs mer på forumforforskningskommunikation.se Välkommen också att gå med i Facebookgruppen Forum för forskningskommunikation.


Forum för Forskningskommunikation
 projektleds av föreningen Vetenskap & Allmänhet och arrangeras av ForteKK-stiftelsenKnut och Alice Wallenbergs StiftelseNatur & KulturRagnar Söderbergs StiftelseRiksbankens Jubileumsfond, Universitetsalliansen Stockholm Trio, Vetenskap & AllmänhetVetenskapsrådet och Vinnova.

Kontakt

Maria Hagardt

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *