Vetandets värde – VA-dagen 5 november 2008

Skapad:

2008-11-05

Senast uppdaterad:

2022-12-19

Forskare, företagsledare, entreprenörer och finansiärer – alla kom till VA-dagen den 5 november 2008 för att diskutera hur forskare och företag ska kunna samspela mera.

Moderatorn Elin Ek inleder med att hon är imponerad av att Vetenskap & Allmänhet har lyckats samla så många celebriteter, och presenterar därefter en rad hemliga gäster som kortfattat ger sin syn på kunskap. Här finns kungen, ministrar, foö- tbollsproffs, företagsledare och författare, alla träffsäkert gestaltade av imitatören Anders Mårtensson. VA-dagen hålls på Konstfack, Sveriges största konst- och designhögskola som sedan fyra år finns i LM Ericssons gamla fabrik vid Telefonplan i södra Stockholm. Närmare 200 deltagare har hittat till de K-märkta funkislokalerna via den orange-snitslade vägen från T-banan.

/Siv Engelmark, vetenskapsjournalist
Fredrik Törnqvist, fotograf

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Cissi Billgren Askwall

[email protected]